Volg ons op TwitterBekijk ons LinkedIn-profiel

 

Verkoop kavels op logistiek bedrijventerrein DocksNLD van start

27-05-2015

 

Een screenshot van de DocksNLD website

Een screenshot van de DocksNLD website

 

Montferland start met de verkoop van kavels op het nieuwe bedrijventerrein DocksNLD in ‘s- Heerenberg en richt zich op ondernemers uit de logistieke sector. Burgemeester Leppink-Schuitema neemt donderdag 28 mei met een druk op een knop de nieuwe website www.docksnld.com in gebruik. Op de site laat een promotiefilm zien hoe logistieke ambities gerealiseerd kunnen worden. Hierbij wordt een aantal belangrijke elementen inzichtelijk gemaakt, te weten: de unieke ligging met de drie modaliteiten, snelle realisatie en beschikbare grote kavels.

 

Unieke ligging, Trimodaal bereikbaar

DocksNLD is trimodaal bereikbaar en is uniek gelegen tussen de Rotterdamse havens en het Duitse achterland. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de weg, A18/A12 en de A3 in Duitsland. Daarnaast ligt op korte afstand de Rhein Waal Terminal in Emmerich am Rhein. Tot slot is DocksNLD ook per spoor goed bereikbaar.  

 

Snelle realisatie

DocksNLD heeft ongeveer 26 ha netto uitgeefbaar terrein beschikbaar waar ruimte is voor de bouw van moderne grootschalige logistieke bedrijven, die voldoen aan de actuele behoefte. In Montferland staat een team klaar die de koper zal begeleiden bij koop, vergunningaanvragen en realisatie. Binnen een aantal maanden kan de ondernemer van start.

 

Werkgelegenheid

De realisatie van het nieuwe bedrijventerrein heeft als gevolg dat nieuwe werkgelegenheid wordt gecreëerd. Naast het faciliteren van de vraag van bestaande bedrijvigheid wordt tevens het accent gelegd op het aantrekken van (inter)nationale ondernemingen.